Congres Handhaving en Gedrag

Het programma Handhaving en Gedrag organiseert elke twee jaar een landelijk congres om wetenschap en praktijk met elkaar te verbinden. Het congres is dé plek waar inspecteurs, handhavers, beleidsmedewerkers en wetenschappers elkaar ontmoeten. Waar de laatste gedragswetenschappelijke inzichten en de thema’s van morgen gedeeld worden. De tiende editie van het congres is op dinsdag 28 september van 10.00 tot 14.30 uur. Door de coronacrisis vindt het congres dit jaar digitaal plaats en is geheel kosteloos.

Programma

Tijdens een ronde tafel-sessie praten onderzoekers de deelnemers bij over hun recente wetenschappelijke bevindingen van het onderzoek dat zij in opdracht en onder begeleiding van het programma Handhaving en Gedrag hebben uitgevoerd. Daarnaast kunnen deelnemers in verschillende subsessies actief meedenken over handhavingsvraagstukken die nu onderzocht worden. Ook geeft een meeslepende keynote-spreker acte de présence en is er tijdens verschillende koffiemomenten genoeg tijd om vakgenoten te ontmoeten en digitaal bij te praten.

Save the date

Wil je hét congres waar wetenschap en praktijk met elkaar verbonden worden niet missen? Zet het dan nu alvast in je agenda. Het volledige programma en de mogelijkheid om in te schrijven volgen binnenkort op deze pagina. Wil je hier bericht over ontvangen? Schrijf je dan op de startpagina om opgenomen te worden op de mailinglijst.